Дамски топове с яка

Не всички дами залагат на чисто женски стил на обличане. Те търсят нови и необичайни елементи, с които да освежат гардероба си. В този дух можем да ви препоръчаме дамски топове с яка. Само си представете как ще блеснете в бял топ с яка и канарче отпред! Ще бъдете абсолютно неустоими в ефирния бял модел с яка и дълбоко деколте.

Горнищата с яка от еластична материя са подходящи за лятото и зимата. Заложете на жилетка или блейзър за по-студените дни от годината. През лятото те се открояват точно така! Горнището без ръкави ще ви обгърне около пръста. Черният дантелен топ впечатлява с перфектния си дизайн, а романтичният червен модел с бели точки е подходящ за всеки повод. Дългите топове с яка се съчетават с клинове и дънки. Могат да се носят дори самостоятелно! Изберете и играйте с кройки и цветове!

Оранжева дамска блуза Desigual с перфорации

Ако търсите уникална и стилна блуза, която да добавите към гардероба си, не търсете повече от оранжевата перфорирана блуза на Desigual. Тази зашеметяваща блуза е с редовна кройка и яка с V-образно деколте, което я прави едновременно удобна и изискана. Късите ръкави са идеални за по-топло време или за напластяване под блейзър, а закопчаването с копчета осигурява сигурна и ласкателна кройка.

Цена към момента на прегледа: 167 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Блуза с яка на риза и модерен принт

Прилична блуза с модерен принт ще ви направи щастливи. Удължена кройка, подходяща за всеки тип тяло. Елегантна яка на ризата. 1 джоб на гърдите. Ефирно, ласкаво плетиво. Дълги ръкави с платка с копчета за 3/4 завъртане. Леко заоблен подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв