Дамски топове XXL

Отдавна ли сте се отървали от излишните килограми и се наслаждавате на живота пълноценно? След това изпитайте любов от пръв поглед с дамските топове XXL, които се отличават с готини кройки и модерен дизайн. Ще бъдете звездата на бала в този удобен топ без презрамки с размер XXL, който ще ви зашемети с тюркоазения си цвят и черната си дантелена вложка! Добавете черна пола и сте готови!

Елегантната риза XXL от вискоза с дълги дантелени ръкави също не е за изпускане. Леко разкроената кройка прикрива по-големия корем! Имате ли желание за секси елемент? Дайте шанс на тоалета без презрамки от изкуствена кожа. Тя ще ви придърпа добре и ще се съчетае с кожени панталони и пола! Тъмносинята дантелена блуза е предназначена за пълни дами, защото може да прикрие нелицеприятните части на фигурата! Овърсайз тениска с флорален принт и удобен топ без ръкави XXL с прозрачна вложка на презрамките са вашите фаворити.

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Удължена туника с клин за голям размер

Представете си луксозна удължена туника, която е пригодена за жени с размер плюс. Представете си, че тя я носи върху гамаши, а силуетът, който създава, не е нищо друго освен хипнотизиращ. Такава е красотата и очарованието на този ансамбъл, създаден, за да отпразнува и прегърне женските извивки. Туниката е украсена с оформящ фигурата принт в подгъва – фин десен, който танцува при движението ви. Станете свидетели на перфектното съчетание на кръгло и V-образно деколте – хармонична комбинация, която допринася за изтънчеността.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте

Тази дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте е зашеметяваща дреха, която е идеална за слънчевите дни. Изработена от прекрасна мрежа и лесен за поддържане материал, тази туника е проектирана така, че да бъде възможно най-стилна и същевременно практична. Оформящата фигурата дължина гарантира, че тя изглежда чудесно на жени с всякакви размери, което я прави отличен избор за жени с плюс размер.

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Модерна черна плажна рокля с прорези за ръце

Модерната черна плажна рокля с прорези е зашеметяваща част от облеклото, която със сигурност ще привлече погледите. Роклята е в съблазнителен черен цвят с красив флорален десен, който добавя нотка елегантност и изтънченост. Дължината на роклята е до коляното, така че тя е идеална за плажа или за небрежен ден навън. Късите ръкави с прорези за ръцете са проектирани така, че да осигурят на притежателката си максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Удобна дамска тениска oversize на бели и кафяви райета

Включете се в света на непринудената непринуденост и максималния комфорт с нашата дамска oversize тениска на бели и кафяви райета. Това изделие е перфектната комбинация от простота и модни тенденции, идеална за тези, които ценят сдържаната елегантност. белите и кафявите райета създават визуално привлекателен контраст и добавят нотка изтънченост към ежедневната ви визия. Ризата е с ласкаво V-образно деколте и свободни къси ръкави, които осигуряват ефирно и непринудено усещане.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтина бяла риза големи размер с дълги ръкави

Откриването на ласкава бяла риза може да бъде предизвикателство за всеки, но за дамите с фигура плюс или плюс размер може да бъде особено трудно. За щастие има варианти, които отговарят на нашите нужди. Вземете например тази евтина бяла риза. Тя е създадена специално за жени, които се нуждаят от малко повече пространство, за да се движат удобно. А с дългите си ръкави и закопчаването с копчета тя е идеална за всеки повод, когато трябва да изглеждате елегантно и поддържано.

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Стилна туника на една кука с шарка и удължена дължина

Дамската туника на една кука в модерен раиран десен със странични разрези е изработена от удобен материал. Туниката е с V-образно деколте и дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Плажна рокля в модерна кройка и шарка на райета

Росела Червена плажна рокля, изработена от 100% вискоза, която е много приятна на допир. Роклята тече и ви оставя напълно свободни.

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв