Дамски топ със сутиен

Искате ли да очаровате в секси модел, който ще бъде хит за любопитните мъжки очи? След това носете дамски топ със сутиен. Той е не само адски изискан, но и практичен. Не е необходимо да носите бельо под него и то създава спиращо дъха деколте. Елегантните дамски блузи тип “бралет” могат да се носят под сака, ризи, якета и пуловери.

Спортните артикули са подходящи за взискателни дейности и имат сензационни кройки и дизайн. Пресичането на презрамките на гърба или деколтето не е необичайно. Дамските горнища с барелефи могат да бъдат закупени в едноцветни цветове, цветя, райета, каре и точки. Вземете практични и секси модели с различни дължини и кройки. Внимавайте за дълбоки деколтета и открити гърбове. Може би ще харесате горнища на сутиен от дантела и плетиво на една кука. Във всички случаи ще получите комфорт и бляскав външен вид.

Лятна дънкова горна част с презрамки за спагети

Дами и господа, заповядайте и вижте най-новата и най-голяма лятна модна сензация: летният дънков топ с презрамки! Да, чухте правилно. Взехме класическия и вечен деним, разрязахме го наполовина и добавихме най-фините презрамки, за да създадем този къс топ шедьовър. В светлосин нюанс, който напомня на красиво лятно небе, този дамски топ е идеален за онези знойни дни, когато искате да изглеждате секси.

Цена към момента на прегледа: 41 лв