Дамско колоездачно трико

През студените дни на годината човек се разхожда само пеша, но с настъпването на пролетните дни е възможно да излезете в провинцията с велосипед. Колоезденето е популярно сред мъже, жени и деца. Ако сте един от запалените колоездачи, вземете си стилна екипировка за колоездене. Ще бъдете хладнокръвни като краставица и ще подобрите личния си рекорд! Дамската риза за велосипед има само една цел – да ви осигури удобство при каране на колело.

Дамската тениска за колоездене трябва да бъде изработена от най-висококачествени материали, в противен случай ще се чувствате изпотени, ще ви е студено или непоносимо горещо. След като си купите дамска тениска, предназначена за колоездене, можете да сте сигурни, че тя ще отвежда потта от тялото ви и ще регулира топлината. Разбира се, модерният дизайн и страхотната кройка са задължителни. Дамските тениски за колоездене впечатляват с качеството на материала, отвеждането на потта, практичните джобове на гърба и светлоотразителните елементи, които може би са най-важни от всички.

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамско велосипедно трико с модерен принт, изработено от функционален материал

Женско колоездачно трико Rosti W JAPAN с прилепнала кройка и изключителен дизайн. Rosti е изключителна италианска марка, която спонсорира много отбори в световния колоездачен пелотон. Облеклото на Rosti се носи от колоездачите на отборите AG2R Mondiale или Androni Giocattoli

Цена към момента на прегледа: 178 лв