Дантелени вечерни блузки

Всяка жена трябва да има в гардероба си бляскави и елегантни дрехи, и то не само за работа. Официалните дантелени блузи са чудесен избор за всички дами, които не искат да носят рокли или просто не ги харесват. Младите момичета могат да бъдат по-смели в обществото, така че дантелена блуза без ръкави с прозрачни рамене и оригинално декориран гръб не е неуместна.

За всички поводи черната дантелена блуза за парти е идеална за пълни жени. За дамите от всички поколения е подходящ моделът с интересна дантела в областта на деколтето и раменете. Бялата блуза с дантелена вложка в по-свободна кройка и дълги ръкави е символ на съблазнителност и нежност. Вечерните блузи с дантела могат да се носят в комбинация с елегантни панталони и поли. Ако тоалетът е допълнен с помпи, болеро или сако, няма за какво да се притеснявате! Вечерните блузи с дантела могат да издържат на правилната визия по-добре от роклите!

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Черна блуза с дантела

Прекрасна дамска блуза Eldar DALIDA.

Цена към момента на прегледа: 42 лв