Евтини дамски блузки

Не всички жени могат да си позволят да купуват скъпи дрехи, затова харесват евтини дамски топове в различни цветове, кройки и дизайн. Защо да харчите повече, отколкото е необходимо? Чешките електронни магазини предлагат безброй отстъпки и промоции, които са просто неустоими! Благодарение на бонусите и бързите търсения можете да получите дори дизайнерски модели на цената на обикновени тениски. Невинаги обаче по-евтините стоки трябва да са с лошо качество. Това зависи от производителя и опита на клиентите.

За ежедневното носене не можете да минете без класически топ с по-широки презрамки, който може да се комбинира перфектно с дънки, клинове и къси панталони. Евтината дамска тениска за пълни жени със 7/8 ръкави с маншети и принт е задължителна! По-свободната кройка ще прикрие нелицеприятните недостатъци на силуета! Жълтата тениска без ръкави с ребра е идеална за летните дни, а топът с къс ръкав и красиви украшения се съчетава с поли и панталони.

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Лека бяла блуза с дантела

Леката бяла дантелена блуза с прилепнала кройка с къси ръкави и V-образно деколте от вискозна смес е перфектният аксесоар за всяка модерна жена. Тя е удобна, стилна и на достъпна цена. Кремавобялата блуза е изработена от лека и дишаща материя от вискозна смес, която е удобна за носене. Дантеленото деколте придава нотка женственост на блузата, а прилепналите къси ръкави не се повдигат и не се навиват.

Цена към момента на прегледа: 8,99 лв

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Евтин черен дамски потник с дантела

Приемете съблазнителното очарование на евтиния черен дамски потник, който е сарториална симфония от блясък и елегантност. Той е ода за съвременната жена, тържество на нейната сила и чувственост. Необвързан от никакви ограничения, той носи плътно прилепнал дизайн, обгръщайки формите ви в интимна прегръдка и подчертавайки силуета ви с лекота.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Жълта плетена плажна рокля на бански

Дамската плетена плажна рокля на Trendyol е идеалният начин да се забавлявате на плажа това лято. Тази евтина плажна рокля в златистожълт нюанс със сигурност ще привлече вниманието ви. Тънките презрамки и дългата кройка на роклята ѝ придават изтънчен, но секси вид. Отвореният гръб с връзки придава на роклята закачливост.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Евтина бяла риза големи размер с дълги ръкави

Откриването на ласкава бяла риза може да бъде предизвикателство за всеки, но за дамите с фигура плюс или плюс размер може да бъде особено трудно. За щастие има варианти, които отговарят на нашите нужди. Вземете например тази евтина бяла риза. Тя е създадена специално за жени, които се нуждаят от малко повече пространство, за да се движат удобно. А с дългите си ръкави и закопчаването с копчета тя е идеална за всеки повод, когато трябва да изглеждате елегантно и поддържано.

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Бежов летен потник, украсен с дантела

Лека лятна дамска блуза Gate с дантелена къдричка.

Цена към момента на прегледа: 5,20 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Памучна тениска с къс ръкав, оживена с щампа

Тази дамска памучна тениска с къс ръкав и прегънат подгъв е оживена с щампа отпред. Тя е с кръгло деколте и завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамска блуза с ефектно драпиране и шнур

K133 – Блузата Katrus скрива недостатъците на фигурата. Блуза в цвета на нощното небе без звезди. Рюшовете придават съблазнителен женствен вид и прикриват недостатъците в областта на корема. Който се чувства добре, изглежда добре. Този цвят е лесен за комбиниране с чисто женски цветове, подходящ за поли и панталони.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Дамска ролетка в приглушено зелено с прорези отстрани

Възелът на ролетка. Вечен моден елемент за момичета и жени от всички възрасти и типове тяло. От своя страна, това е много ласкателен вариант за дамите, които искат ефективно да скрият признаците на стареене. Ролката подхожда на всеки. Предимството е, че можете да я носите не само през зимния сезон.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Дамски топ в бяло със секси кройка, изработен от ефирен материал

Пресмятате ли непреходните елементи? Обичате ли изгодни покупки, които радват двойно и вас, и портфейла ви? Харесвате ли практични, но секси модели, които могат да се използват за много поводи и никога не омръзват? Тогава не можете да пропуснете този топ в гардероба си. Наистина е ТОП!

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв