Елегантни топове и блузки

Получихте покана за вечеря в стилен ресторант или отивате на бал? Не забравяйте да се облечете елегантно! Ако не обичате да носите рокли, дайте шанс на вечерните топове и блузи. Моделите, които са изпипани до последния детайл, ще паснат като ръкавица както на пълни жени, така и на слаби момичета. Дамите с по-едро телосложение могат да заложат на сребриста или златиста блуза с ефект на увиване и по-широк подгъв. Тези характеристики ще гарантират, че силуетът е визуално по-тънък.

Вечерните блузи и топове с ефект на къдрици са много популярни, както и балните рокли с безкрайни ръкави и силно набрано деколте. Черен топ с деколте тип “водопад”, червена обвивка с къдрички, издължен дамски топ с ръкави тип “прилеп”, блуза без ръкави с деколте тип “вода” или модерен черен топ с прозрачно деколте и дантела на гърба са сензационни предложения!

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв