Женска тениска за бадминтон

Активна жена ли сте? Тогава не бива да пропускате женските тениски за бадминтон. Веднага ще харесате красиво скроените и весело оцветени модели на световноизвестни марки. Не бихте искали да пропуснете уникалната възможност да блеснете два пъти. Комбинирайте цветове и дизайни, за да можете да идвате на всеки мач с ново облекло.

Жълтите фланелки за бадминтон с яка и къс ръкав със сигурност ще ви впечатлят. Разбира се, има хубав дизайн, в който преобладават сребърни украшения. Розовата тениска на райета е класика. Еластичните и функционални елементи също са много популярни. Забравете черното и се отдайте на цветни тонове. Ще харесате жълтите, оранжевите, червените, сините, белите, розовите и зелените нюанси. Предпочитайте дизайнерско качество, само тогава визията ви ще бъде абсолютно перфектна, защото ще я съчетаете с тениска, пола или къси панталони.

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв