Женска тениска за йога

Привърженик ли сте на здравословния начин на живот? Не можете да се справите без упражнения и спортни дейности? Предизвикайте сетивата си и започнете да практикувате йога. Благодарение на този необичаен спорт ще стегнете фигурата си и освен това ще бъдете по-балансирани. Подобно на други спортове, йогата изисква подходящи дрехи. Дамската тениска за йога с дизайнерско качество е функционална, еластична и приятна на допир.

С дамските ризи за йога нищо няма да ви стяга, притиска или затруднява. Накрая ще усетите свободата на движението върху собствената си кожа. Тениската за йога трябва да е изработена от лек функционален еластичен материал, който съхне светкавично. Характерният за марката структуриран материал на райета може да отвежда влагата от тялото. Изпотяването ще стане приятно за вас! В най-добрите модели няма да усещате студ, дори когато се потите. Предпочитайте дамски тениски за йога, които са изработени от технологично усъвършенствани материали.

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв