Забавни тениски с печат

Имате ли чувството, че в гардероба ви липсва оригинална дреха? Вземете си смешна тениска с щампа и придайте ново измерение на гардероба си. Забравете за момент за елегантните дрехи и се потопете в света на забавлението. Повярвайте, че дори със смешна тениска с надпис можете да бъдете абсолютно неустоими. Прилепналият модел с по-голямо кръгло деколте и къси ръкави е идеален за дънки и гамаши.

Черни, червени, бели, жълти, зелени и сини тениски със забавен печат ще впечатлят на градинско парти с приятели или на рожден ден. Забавните тениски с надпис са подходящи за подарък за членове на семейството, приятели и колеги в работата. Покажете на близките си, че можете да се смеете с пълно гърло. Подарете си този модерен модел и се развихрете! Не си мислете, че смешните тениски с печат са само за господата! Дамите също имат чувство за хумор!

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв