Зелени блузки и туники

Омръзнали са ви черните дрехи и искате да оживите гардероба си с приятни цветове. В такъв случай заложете на зелени блузки и топове. Този цвят е изпълнен с жизненост, чувственост и екстравагантност. Подхожда на блондинки, брюнетки и червенокоси. Благодарение на свободната туника с флорален ефект дамите с пълна фигура ще бъдат на крака, защото и те искат да изглеждат добре.

Зелените блузи и туники са подходящи за работа, абитуриентски бал и могат да се използват и в свободното време и спорта. Свободният модел с ръкави тип “прилеп” ще се хареса на жените с кръв и мляко, както и по-свободната кройка с прозрачни дълги ръкави. Младите момичета ще бъдат впечатлени от еластичния топ с дантелени апликации и романтичната блуза с кройка на риза. Сатенената зелена туника се съчетава с панталон и пола. Блузи от креп, модели с дантела и волани – това е зелено в действие! Опитайте този естествен нюанс, който се съчетава добре с други цветове.

Модерна зелена сатенена едноцветна блуза с дълъг ръкав

Тази сатенена дамска блуза с кройка на риза във впечатляващ зелен дизайн е с копчета по цялата дължина на предната част. Дългите ръкави са завършени с маншет.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска ролетка в приглушено зелено с прорези отстрани

Възелът на ролетка. Вечен моден елемент за момичета и жени от всички възрасти и типове тяло. От своя страна, това е много ласкателен вариант за дамите, които искат ефективно да скрият признаците на стареене. Ролката подхожда на всеки. Предимството е, че можете да я носите не само през зимния сезон.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Плажна рокля с шарка в удобна кройка на риза

Леката плажна рокля Garden I с дълъг ръкав е изработена в стил риза с колан на талията. Приятната, плавна материя ще ви предпази от слънцето, вятъра и любопитните погледи.

Цена към момента на прегледа: 56,49 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв