Зимни топове за жени

Чудите се какво да облечете в най-студените дни от годината? Искате ли супер модерен, но топъл модел? Насочете се към рафтовете със зимни дамски топове. Със сигурност ще останете възхитени от качеството на марката, тъй като тя не е лишена от спортен и ежедневен стил. Тази спортна зимна тениска е идеална за дейности през свободното време. В същото време лилавата зимна блуза с красива предна част и дълги ръкави ще ви очарова не само на работа.

Женската зимна ролетка с ръкави тип “камбанка” е еластична и се адаптира към всяка гънка на силуета. Зимната блуза с пуловер с блестящи волани и три четвърти ръкави ще заслепи присъстващите господа. За моменти на релаксация има зимен пуловер с голяма дължина и сиво-синя топла риза с дантела на раменете и дантелено деколте. По-младите поколения ще бъдат привлечени от стилната карирана блуза със стояща яка и връзка отстрани. Смесвайте и съчетавайте и се забавлявайте с модата дори през зимата!

Бял дамски коледен пуловер с куче

Дами, пригответе се да заблестите тази Коледа с нашия красив бял пуловер! Украсен с очарователен коледен мотив с участието на сладко куче, този пуловер е неизменна част от празничния ви гардероб. Представете си как седите до камината, отпивате горещо какао и сте увити в това уютно изделие с дълъг ръкав – не звучи ли просто перфектно? Но почакайте, има и още! Този пуловер не е само за вас. Представете си радостта на лицето на най-добрата ви приятелка или сестра ви, когато разопакова този пуловер като коледен подарък.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска ролетка в приглушено зелено с прорези отстрани

Възелът на ролетка. Вечен моден елемент за момичета и жени от всички възрасти и типове тяло. От своя страна, това е много ласкателен вариант за дамите, които искат ефективно да скрият признаците на стареене. Ролката подхожда на всеки. Предимството е, че можете да я носите не само през зимния сезон.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв