Коледна дамска тениска

Търсите страхотно облекло за най-прекрасното време от годината – Коледа? Мислили ли сте за коледна тениска с красиви мотиви и забавни надписи? Дайте воля на въображението си и се сдобийте с готино облекло за един незабравим момент. Направете празниците си по-празнични с коледна дамска тениска, защото ще бъдете абсолютно перфектни и готови за коледни забавления.

Дамската коледна тениска с къс, дълъг и три четвърти ръкав може да бъде червена, зелена, синя, жълта и черна. Предният план е, разбира се, червен с бял печат или оригинален надпис. Еленчета, коледни шапки, снежинки, снежни човеци, дървета, прасета – това са най-добрите варианти. Очаровайте околните с дамска коледна тениска със снежен човек, на когото не липсват очи, нос от морков и уста от въглерод. Коледните тениски с еленчета са сред най-популярните, така че вземете модел, който подхожда на клинове и дънки. Независимо дали ще изберете къса, вталена кройка или по-дълъг вариант, който да съчетаете с гамаши, ще се чувствате страхотно!

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв