Красиви дамски блузки

Зрелите жени, но и младите мацки напоследък се влюбват в красивите женски блузи. Спортният стил остава на заден план. Тя се заменя с елегантност или непринуденост. Ако облечете черна блуза с детайл от пресечена обвивка, със сигурност ще очаровате от пръв поглед. Дамите с пълна фигура не трябва да се отчайват, ако носят черен модел с дантелена вложка в деколтето. Блуза със спираща дъха вложка на гърдите или лилав модел на ризата е много привлекателна.

За ежедневието е подходяща свободна бяла блуза с ръкави ¾, а за парти – блуза с ръкави камбанка и дантела. Черната блуза с волани и открити рамене ще привлече мъжките погледи. Ще харесате както модела с волани в червено, така и блестящата блуза с кръстосано деколте. Изпробвайте красиви дамски блузки с цветя, дантела и асиметрични стилове! Най-накрая ще бъдете в центъра на вниманието.

Модерна зелена сатенена едноцветна блуза с дълъг ръкав

Тази сатенена дамска блуза с кройка на риза във впечатляващ зелен дизайн е с копчета по цялата дължина на предната част. Дългите ръкави са завършени с маншет.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобна дамска риза с леопардов десен

Удобната риза с леопардов принт е модерен и универсален елемент, който може да подобри всеки тоалет. С дълги ръкави и закопчани маншети, тази риза е идеална за есенния сезон. Леопардовият принт добавя закачливо докосване към класическия силует, което я прави чудесен избор за ежедневни и официални поводи. Тази риза е изработена от висококачествени материали, така че е не само удобна за носене, но и издръжлива и дълготрайна.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Бяла дамска риза с черна флорална шарка

Тази бяла дамска риза е изработена с безупречно внимание към детайла и е красива комбинация от елегантност и комфорт. Черният флорален десен, който украсява ризата, ѝ придава непреходен чар и я прави идеален избор за тези, които ценят класическия стил. Проектирана с класическа яка, ризата излъчва изтънченост, която със сигурност ще ви впечатли. Ризата има два удобно разположени джоба, които придават практично измерение на модния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Блуза с яка на риза и модерен принт

Прилична блуза с модерен принт ще ви направи щастливи. Удължена кройка, подходяща за всеки тип тяло. Елегантна яка на ризата. 1 джоб на гърдите. Ефирно, ласкаво плетиво. Дълги ръкави с платка с копчета за 3/4 завъртане. Леко заоблен подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв