Къси топове и блузки

Не харесвате дрехи с къдрички, защото ви карат да се чувствате като чувал с картофи? Тогава ще останете очаровани от късите дамски топове. В дискотеката или в горещите летни дни можете да носите къса дамска тениска с прорези и декоративни камъни или къс топ с флорален принт. И двата модела ще покажат добре пъпа ви. Ако откритият корем е прекалено голям, опитайте с къс топ в стил риза, който се съчетава с дънки и къси панталони.

Не сте сигурни какво да облечете на работа? Изберете къс топ с перфорации в областта на бюста или топ с дантелена вложка. Вложките от дантела могат да бъдат в деколтето, на раменете, в ръкавите или по цялата дължина. Искате ли да привлечете внимание? Не може да пропуснете късия дамски топ с перфорации на гърба или пък адски секси модела от дантела и кожа. Късите карирани, дантелени, с волани или асиметрични модели са част от гардероба на жените от всички поколения.

Бяла дамска риза с дълги ръкави

Бялата дамска риза с дълъг ръкав е важна част от всеки модерен гардероб. Тя е елегантна, стилна и универсална, което я прави идеален избор за различни поводи и сезони. Тази вечна дреха може да бъде обличана нагоре или надолу в зависимост от събитието или настроението ви. Съчетайте я с дънки с висока талия за небрежен ден или с елегантна пола за вечер в града. Дългите ръкави добавят елемент на изтънченост, което я прави подходяща за по-професионална обстановка.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Лятна дънкова горна част с презрамки за спагети

Дами и господа, заповядайте и вижте най-новата и най-голяма лятна модна сензация: летният дънков топ с презрамки! Да, чухте правилно. Взехме класическия и вечен деним, разрязахме го наполовина и добавихме най-фините презрамки, за да създадем този къс топ шедьовър. В светлосин нюанс, който напомня на красиво лятно небе, този дамски топ е идеален за онези знойни дни, когато искате да изглеждате секси.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв