Лилави топове и блузки

Забравете мрачните дрехи и освежете гардероба си с лилави топове и блузи. Лилавото подхожда както на брюнетки, така и на блондинки и русокоси. Дайте шанс на плетената блузка с къси ръкави, кръгло деколте и изискан отворен гръб. Любителите на големите деколтета са зелени с лилав топ с дълъг ръкав, който е прилепнал и има дантелено дълбоко деколте.

Младите мацки ще бъдат очаровани от модерен топ с вталена кройка, в който не липсват сребърни или златни щампи. Лилавият топ от шифон с къдрици е идеален за компания. Щом облечеш лилавата блуза с изрязани части на бюста, всички мъже ще седнат на задниците си. В свободното си време ще обичате да носите лилави топове с точки, цветя и каре. Отивате на дискотека? Ще привлечете вниманието с лилав топ, който се връзва и покрива само най-интимните части. Съчетайте лилавото със златно, сребърно и черно!

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв