Мрежести топове за жени

Омръзнали ли са ви мрачните дрехи, които скриват всички предимства на силуета ви? Забравете класическите блузи и излезте на улицата с дамски мрежести топове, които няма да развалят нито един тоалет. Ако не сте достатъчно смели, добавете секси горнище или по-тъмен костюм или корсет. Така или иначе, ще обърнете внимание на елегантния си стил. Всички жени ще завиждат сляпо.

Представете си как ще забиете в дискотеката с прозрачен топ с мрежеста вложка или с изцяло мрежест модел с по-големи очи? Предлага се разнообразие от цветове. Не е нужно да се доверявате само на черното и бялото. Червеното, тюркоазеното, жълтото, русото, оранжевото и розовото са хит! Смели и игриви ли сте? Носете мрежест топ, който покрива само сутиена ви, или мрежеста ролка без ръкави с открит корем. Комбинирайте цветове и дайте свобода на активите си. Мрежестите горнища за жени включват кожени панталони, дънки и гамаши.

Бяла дантелена плажна рокля с шнур под бюста

Ако искате да изглеждате елегантно и стилно на плажа и в същото време да се чувствате комфортно, насочете вниманието си към бялата плажна туника Amelia I –. Тази невероятно модерна бяла плажна туника е идеална за всеки ден на плажа, тъй като ще ви покрие, като същевременно ще позволи на кожата ви да диша.

Цена към момента на прегледа: 68,99 лв