Обикновени дамски топове

Придържате ли се към мотото, че в простотата има красота? Справяте се добре. Понякога по-малкото е повече и това важи и за облеклото. Обикновените топове за жени могат да се носят на работа, за пазаруване или навън. А ако изберете по-изразителни елементи към тях, те са идеални и за социални контакти. Не всички жени обичат екстравагантността и нямат нужда да се излагат прекалено много пред мъжките погледи! Обикновена розова блузка с ¾ ръкав и няколко копчета или модел риза с къс ръкав ще направят чудесен тоалет!

Ще харесате както семплия дамски топ с дълъг ръкав и деликатни дантелени вложки на деколтето и ръкавите, така и класическия модел без ръкави. И двата модела могат да се носят с панталони, дънки, клинове, къси панталони и поли. Обикновени топове от еластичен плат или по-свободни модели с животински щампи ще завладеят сетивата ви. И накрая ще откриете колко невероятно богата е модата.

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Бяла дантелена плажна рокля с шнур под бюста

Ако искате да изглеждате елегантно и стилно на плажа и в същото време да се чувствате комфортно, насочете вниманието си към бялата плажна туника Amelia I –. Тази невероятно модерна бяла плажна туника е идеална за всеки ден на плажа, тъй като ще ви покрие, като същевременно ще позволи на кожата ви да диша.

Цена към момента на прегледа: 68,99 лв

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв