Овърсайз тениски и блузки

Не се интересувате от диетите и се гордеете с фигурата си от мляко и кръв? Просто не знаете как да се обличате? Не се страхувайте да покажете предимствата си! Благодарение на триковете и огромните блузи можете да го направите в едно цяло. Забравете за тесните модели с минимални деколтета и подарете на фигурата си красиви блузи с дантела и V-образни деколтета в по-големи размери. С тази риза ще отвлечете вниманието от фигурата си.

Овърсайз ризите и блузите с геометрични форми са ключът към успеха. Неправилните мотиви ще ви накарат да изглеждате по-слаби. Блузите с флорални мотиви, независимо дали са с къс или дълъг ръкав, ще ви свършат работа също толкова добре, колкото и ризите без ръкави с флорални мотиви. Моделите ризи и тениски с шикозни мотиви са идеални за работа. Те ще изтънят бедрата ви. Фалшивите силуети се създават благодарение на страничните шевове. И последният съвет? Вземете тениска или блуза с големи размери, която подчертава талията ви! Това ще направи силуета по-тънък.

Дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте

Тази дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте е зашеметяваща дреха, която е идеална за слънчевите дни. Изработена от прекрасна мрежа и лесен за поддържане материал, тази туника е проектирана така, че да бъде възможно най-стилна и същевременно практична. Оформящата фигурата дължина гарантира, че тя изглежда чудесно на жени с всякакви размери, което я прави отличен избор за жени с плюс размер.

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв