Олекотени дамски пуловери

През по-студените и по-топлите сезони на годината жените се нуждаят от леки дамски пуловери, както от по-дълги, така и от по-къси видове. По-дългите модели ще прикрият добре някои излишни килограми, а по-късите ще се харесат на момичетата с тънки фигури. Леките дамски пуловери могат да се комбинират перфектно с дънки, гамаши, поли и официални панталони. Студено ли ви е? Подарете си топъл плетен пуловер от букле или мек продукт с асиметрична кройка за връзване.

Красивите и елегантни леки дамски пуловери се предлагат в много размери. Обикновено от размер 32 – 58! Бели, бежови, черни, лилави, черни, сребърни, сиви, сини, розови, оранжеви и зелени – всички те са на разположение за грабване! Смятате ли, че ще ви подхождат ръкави тип “крило”, “три четвърти”, “дълги”, “ватирани” или “7/8”? Въображението ви няма граници. Независимо дали ще изберете леки жилетки през глава, с цип или закопчани, те ще ви служат на 100%. Открийте света на пуловерите, които ще харесате от пръв поглед благодарение на цвета, кройката, дизайна и цената!

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв