Отслабващи блузки и тениски

Обичате ли излишните си килограми, но понякога ви е трудно да се обличате? Когато заложите на изтъняващи блузи и тениски, ще очаровате всички присъстващи мъже. Синята блуза на бели точки ще ви заслепи с оптическа илюзия, затова вниманието ще бъде отвлечено от по-големия корем и по-дебелите бедра. Изтъняващата черна блуза за пълни жени с бяла бродерия на деколтето е идеална за абитуриентския бал.

Горнището за отслабване за ускоряване на изгарянето на мазнините е удобно за носене, както и бялото памучно горнище с декоративни шипове. Черният топ с яка и дантелени ръкави се съчетава с дънки и клинове. Един секси топ без презрамки може да направи чудеса! Гъвкав, дишащ и термоактивен, този спортен топ без ръкави е гаранция за качество и комфорт. Дамската парти рокличка с дълъг ръкав и лек блясък е адски секси. Отслабващите блузи ще ви накарат да заобичате фигурата си още повече.

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв