Официални блузки за бала

Планирате ли да присъствате на бала? Вече знаете какво да облечете, ако не искате миналогодишната си рокля? Дайте шанс на балните рокли. Не се колебайте да добавите удобни панталони, дълга или къса пола. Възрастните жени избират блуза с къс ръкав в петролен цвят, съчетана с прозрачен дантелен топ. Той е абсолютно идеален за официален черен панталон и обувки.

По-младото поколение ще разкрие силните си страни в блузите с корсет в сатенен стил, ако моделът е допълнен с допълнителна апликация като дантела или цип, те печелят. Дамите с пълна фигура трябва да заложат на плавни модели, блузи за увиване и леко разкроени кройки. Много оригинална е блузата без ръкави със стояща яка в прозрачен стил или сатенена риза с копчета. Официалните блузи с цяла дължина отговарят на всички изисквания, както и на модните тенденции с волани, изрязани части, вратовръзки и ориенталски десени.

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв