Памучни блузки и тениски

Почитател сте на удобните, но елегантни дрехи? Залагате ли на качеството на материалите? Тогава памучните блузи и тениски ще ви допаднат. Памукът е приятен за деликатната женска кожа, сякаш я гали всеки път, когато го разтрива. Памукът определено не се надрасква и не изтича. Изберете блузи и тениски от този популярен материал, с които можете да експериментирате. Памучните блузи блестят с впечатляващи детайли, а тениските са удобни за носене.

Независимо дали ще изберете модели с яка, V-образно деколте, кръгло деколте, асиметрична кройка или батик, ще се насладите на удоволствие. Заложете на материал, който ще издържи години наред. Ако купувате качествени маркови дрехи, печелите. Най-известните световни дизайнери използват 100% памук, за да изработват блузи и тениски според последните модни тенденции. Тесни или свободни кройки, еластични презрамки или ръкави, различни дължини и украшения – асортиментът е толкова разнообразен, колкото и палитрата на художника.

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Жълта плетена плажна рокля на бански

Дамската плетена плажна рокля на Trendyol е идеалният начин да се забавлявате на плажа това лято. Тази евтина плажна рокля в златистожълт нюанс със сигурност ще привлече вниманието ви. Тънките презрамки и дългата кройка на роклята ѝ придават изтънчен, но секси вид. Отвореният гръб с връзки придава на роклята закачливост.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Дамска памучна тениска с класическа кройка, оживена с надпис

Тишъртката Trendyol 90’s babe е с класическа кройка, т.е. кръгло деколте и къси ръкави. Завършва с прав подгъв. С червени надписи отпред.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Памучна тениска с къс ръкав, оживена с щампа

Тази дамска памучна тениска с къс ръкав и прегънат подгъв е оживена с щампа отпред. Тя е с кръгло деколте и завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамска блуза с ефектно драпиране и шнур

K133 – Блузата Katrus скрива недостатъците на фигурата. Блуза в цвета на нощното небе без звезди. Рюшовете придават съблазнителен женствен вид и прикриват недостатъците в областта на корема. Който се чувства добре, изглежда добре. Този цвят е лесен за комбиниране с чисто женски цветове, подходящ за поли и панталони.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамска ролетка в приглушено зелено с прорези отстрани

Възелът на ролетка. Вечен моден елемент за момичета и жени от всички възрасти и типове тяло. От своя страна, това е много ласкателен вариант за дамите, които искат ефективно да скрият признаците на стареене. Ролката подхожда на всеки. Предимството е, че можете да я носите не само през зимния сезон.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Бежова тениска с къс ръкав и смел печат на Guess

Те са в основата на гардероба на всяка жена. Той е незаменим елемент. Да, това е тениска. И трябва да се отбележи, че все пак трябва да се сдобиете с такъв. Никога не можете да имате достатъчно тениски. Сигурен съм, че всеки може да се съгласи с това. Тук в качествен дизайн с надпис.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв