Плажни туники и топове върху бански

Нямате търпение за знойните ваканционни дни или отивате на море, за да се стоплите? И в двата случая се нуждаете не само от хубави бански костюми от една част и бикини, но и от плажни туники и горнища на бикини. Само си представете колко бляскаво ще изглеждате в плетена на една кука туника, която може да бъде без ръкави или с ръкави тип “батискаф”. Нежно прозрачният дизайн е подходящ за пясъчен килим.

Бялата плажна туника е хит с по-свободна кройка, но с декоративни шнурове и копчета. Идеални са дълги горнища с прозрачен вид или небрежни блузи в прохладни летни цветове. Не трябва да забравяме смелите щампи или романтичните туники с флорални мотиви. Младите мацки ще оценят туниките с корсет и къси панталони, а по-възрастните жени – елегантния топ с бански костюм. Не се страхувайте от наслояване на материали, дантелени вложки или ресни.

Прозрачна оранжева плажна рокля Harper с връзка под бюста

Готови ли сте да се покажете и да блеснете на плажа? В оранжевата плажна рокля Harper с връзка под бюста това ще е лесно! Тази невероятна рокля е перфектната комбинация от стил и функционалност. Изработена от лека мрежа, тя е удобна и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни край морето. Връзката под бюста не само придава разкош, но и ви позволява да персонализирате кройката по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Модерна черна плажна рокля с прорези за ръце

Модерната черна плажна рокля с прорези е зашеметяваща част от облеклото, която със сигурност ще привлече погледите. Роклята е в съблазнителен черен цвят с красив флорален десен, който добавя нотка елегантност и изтънченост. Дължината на роклята е до коляното, така че тя е идеална за плажа или за небрежен ден навън. Късите ръкави с прорези за ръцете са проектирани така, че да осигурят на притежателката си максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Лека синя плажна рокля за носене върху бански

Леката плажна рокля Nadia в светлосиньо е идеалният избор за носене върху неопренов костюм. Изработена от дишащ и перфориран материал, тя осигурява фино покритие, като същевременно позволява на въздуха да циркулира. Тази плажна рокля е проектирана с връзка под бюста, която подчертава талията и осигурява ласкателен силует. Роклята има и мрежест десен, който добавя текстура и визуален интерес към цялостната визия.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Жълта плетена плажна рокля на бански

Дамската плетена плажна рокля на Trendyol е идеалният начин да се забавлявате на плажа това лято. Тази евтина плажна рокля в златистожълт нюанс със сигурност ще привлече вниманието ви. Тънките презрамки и дългата кройка на роклята ѝ придават изтънчен, но секси вид. Отвореният гръб с връзки придава на роклята закачливост.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Черна плажна рокля туника за бански

Перфектната плажна туника, която да допълни визията ви по бански? Да, тази черна рокля туника. Със свободна плавна кройка и полупрозрачна материя, тази туника е едновременно удобна и стилна. Дълбокото V-образно деколте и късите ръкави кимоно придават елегантност, а забележителната украса около деколтето привлича погледите с блестящи апликации. Туниката е с идеална дължина 94 см и достига малко над коляното в размер 36/38.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Бяла дантелена плажна рокля с шнур под бюста

Ако искате да изглеждате елегантно и стилно на плажа и в същото време да се чувствате комфортно, насочете вниманието си към бялата плажна туника Amelia I –. Тази невероятно модерна бяла плажна туника е идеална за всеки ден на плажа, тъй като ще ви покрие, като същевременно ще позволи на кожата ви да диша.

Цена към момента на прегледа: 68,99 лв

Бяла плажна туника с декоративен кант на деколтето

Роклята Elen е идеална за романтична разходка по плажа. Те са леки, ефирни и изключително удобни. Белият дизайн изглежда чудесно върху загоряло тяло, а деколтето и ръкавите са украсени с мека дантела.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Стилна туника на една кука с шарка и удължена дължина

Дамската туника на една кука в модерен раиран десен със странични разрези е изработена от удобен материал. Туниката е с V-образно деколте и дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Плажна рокля в модерна кройка и шарка на райета

Росела Червена плажна рокля, изработена от 100% вискоза, която е много приятна на допир. Роклята тече и ви оставя напълно свободни.

Плажна рокля с шарка в удобна кройка на риза

Леката плажна рокля Garden I с дълъг ръкав е изработена в стил риза с колан на талията. Приятната, плавна материя ще ви предпази от слънцето, вятъра и любопитните погледи.

Цена към момента на прегледа: 56,49 лв

Модерна плажна рокля с принт от устойчив материал

Не разполагате с подходяща рокля за празника? Липсва ли ви практичен модел в гардероба, който да носите повече от един сезон? Чувствате ли се некомфортно само по бански, когато излизате от водата? Искате удобна и атрактивна дреха за горещите дни?

Цена към момента на прегледа: 38 лв