Прозрачни блузки и тениски

Как трябва да изглежда идеално облечената жена? Тя определено трябва да излъчва привлекателност, изтънченост и романтика. Чудите се какво да облечете, за да постигнете мечтания ефект? Опитайте прозрачни блузи и тениски. Те със сигурност ще привлекат вниманието на много мъже. За дискотеката е идеален прозрачен по-дълъг топ с многобройни прорези. Комбинирана с черен сутиен, дънки или кожени панталони, тя е ненадмината, както и розовата перфорирана блуза с дълги ръкави. Младите момичета ще оценят прозрачния топ с корсет, който е с цип и флорален блясък.

За компания носете еластичната черна блуза с дантелена вложка на деколтето, а деликатните прозрачни елементи изглеждат елегантно. Белият модел с прозрачни ръкави ще се хареса не само на зрелите жени. Прозрачната блуза с ръкави тип “прилеп” и цип е идеална за работа. За театъра носете стилна черна блуза със стилни ръкави. Бялата блуза с къси ръкави е идеална под блейзър.

Прозрачна оранжева плажна рокля Harper с връзка под бюста

Готови ли сте да се покажете и да блеснете на плажа? В оранжевата плажна рокля Harper с връзка под бюста това ще е лесно! Тази невероятна рокля е перфектната комбинация от стил и функционалност. Изработена от лека мрежа, тя е удобна и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни край морето. Връзката под бюста не само придава разкош, но и ви позволява да персонализирате кройката по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Лека синя плажна рокля за носене върху бански

Леката плажна рокля Nadia в светлосиньо е идеалният избор за носене върху неопренов костюм. Изработена от дишащ и перфориран материал, тя осигурява фино покритие, като същевременно позволява на въздуха да циркулира. Тази плажна рокля е проектирана с връзка под бюста, която подчертава талията и осигурява ласкателен силует. Роклята има и мрежест десен, който добавя текстура и визуален интерес към цялостната визия.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Жълта плетена плажна рокля на бански

Дамската плетена плажна рокля на Trendyol е идеалният начин да се забавлявате на плажа това лято. Тази евтина плажна рокля в златистожълт нюанс със сигурност ще привлече вниманието ви. Тънките презрамки и дългата кройка на роклята ѝ придават изтънчен, но секси вид. Отвореният гръб с връзки придава на роклята закачливост.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Бежов летен потник, украсен с дантела

Лека лятна дамска блуза Gate с дантелена къдричка.

Цена към момента на прегледа: 5,20 лв