Пуловери за жени

Горните части на пуловерите са много популярни сред жените от всички поколения. Нищо чудно. В крайна сметка те са подходящи за всеки повод. Жените ще ги използват през студените месеци на годината, но и през топлите дни. Само си представете как ще заблестите в бял еластичен топ с къс ръкав, който се отличава с асиметрична кройка. Чудесно е, че може да се носи както от млади мадами, така и от зрели дами.

За всички случаи е подходящ пуловер с къс или дълъг ръкав и удължена кройка. Подхожда на клинове, дънки и панталони. Не трябва да забравяме плетените горнища на пуловери с по-големи отвори, под които може да се носи потник или боди. Моделите пуловери с украшения, но също така и модните елементи с райета са ненадминати. Носете болеро с пуловер и семпъл потник или блуза. Дамските пуловери могат да бъдат с кръгло или V-образно деколте, с яка, ролка или екстравагантно деколте.

Бял дамски коледен пуловер с куче

Дами, пригответе се да заблестите тази Коледа с нашия красив бял пуловер! Украсен с очарователен коледен мотив с участието на сладко куче, този пуловер е неизменна част от празничния ви гардероб. Представете си как седите до камината, отпивате горещо какао и сте увити в това уютно изделие с дълъг ръкав – не звучи ли просто перфектно? Но почакайте, има и още! Този пуловер не е само за вас. Представете си радостта на лицето на най-добрата ви приятелка или сестра ви, когато разопакова този пуловер като коледен подарък.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв