Разпродажба на дамски блузки

Никоя жена не бива да има в гардероба си блузи с различни кройки, цветове и дизайн. Дори и да е привърженик на спортния стил, има случаи, в които не може да мине без хубави модели. Ако се нуждаете от нова част за гардероба си или искате да блеснете с нова блуза, опитайте да пазарувате по време на разпродажбите. Търговците на дребно предлагат невероятни отстъпки, на които просто не може да се устои! Можете да си купите блузи на разпродажба само за част от реалната цена!

Независимо дали търсите черна, бяла, червена или многоцветна блуза с щампа, вие сте в зелено! Стройните дами и жените с по-силно телосложение ще намерят много възможности. Не забравяйте за модерните модели ризи, които са актуални в момента. Волани, къдрички, пайети, дълбоки деколтета или деколтета тип “лодка” ще паснат на целта! Изберете от много размери и разфасовки. Дайте на гардероба си свеж полъх! Блузи на една кука, от сатен, памук и дантела за продажба имат стил! Спестете стотици корони, това е единственият начин да бъдете напълно удовлетворени!

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Бежов летен потник, украсен с дантела

Лека лятна дамска блуза Gate с дантелена къдричка.

Цена към момента на прегледа: 5,20 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски топ в бяло със секси кройка, изработен от ефирен материал

Пресмятате ли непреходните елементи? Обичате ли изгодни покупки, които радват двойно и вас, и портфейла ви? Харесвате ли практични, но секси модели, които могат да се използват за много поводи и никога не омръзват? Тогава не можете да пропуснете този топ в гардероба си. Наистина е ТОП!

Цена към момента на прегледа: 24 лв