Раирани тениски и блузки

Светът на модата е пълен с интересни тенденции, които непрекъснато се променят. Но едно е сигурно – раираните ризи и блузи никога не остаряват. Те са весели, закачливи, вдъхновяващи и подхождат на всяко облекло. След като облечете блуза на райета, винаги избирайте едноцветна долна част към нея. Независимо дали става дума за панталони, клинове, дънки или поли, вие сте на път да постигнете интересен външен вид!

Ще харесате на 100% блузата без ръкави, на райета и с плавни ръкави. Лилавите и белите асиметрични райета ще изтънят фигурата ви. Съчетайте с дънки или клинове! Раираните топове са идеални за горещите летни дни, но можете да ги използвате и в по-хладно време, особено под яке. Бременните жени обичат райетата, защото добре обгръщат корема им. Блузите на райета не трябва да бъдат само ежедневни, небрежни и спортни. Например бял и черен модел с панделка е чудесен за абитуриентския бал. Дайте шанс на раираните ризи, ще изглеждате страхотно в тях!

Удобна дамска тениска oversize на бели и кафяви райета

Включете се в света на непринудената непринуденост и максималния комфорт с нашата дамска oversize тениска на бели и кафяви райета. Това изделие е перфектната комбинация от простота и модни тенденции, идеална за тези, които ценят сдържаната елегантност. белите и кафявите райета създават визуално привлекателен контраст и добавят нотка изтънченост към ежедневната ви визия. Ризата е с ласкаво V-образно деколте и свободни къси ръкави, които осигуряват ефирно и непринудено усещане.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Стилна туника на една кука с шарка и удължена дължина

Дамската туника на една кука в модерен раиран десен със странични разрези е изработена от удобен материал. Туниката е с V-образно деколте и дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Плажна рокля в модерна кройка и шарка на райета

Росела Червена плажна рокля, изработена от 100% вискоза, която е много приятна на допир. Роклята тече и ви оставя напълно свободни.

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв