Розови блузки и тениски

Имате ли чувството, че носите само черни дрехи и пренебрегвате цветните блузи? След това подарете на гардероба си капка романтика под формата на розови блузи и тениски. Модерните памучни розови ризи с по-широки презрамки са идеални за спортни дейности. Ако те са допълнени с модерен принт, със сигурност ще следвате тенденцията на ризите от модния подиум. Момичетата в тийнейджърска възраст ще бъдат заслепени от розовия потник над пъпа, който се съчетава с къси панталони, поли и клинове.

Розовата тениска с широки къси ръкави и красиви дантелени апликации на раменете е идеална за работа. Бъдещите майки ще намерят тази розова тениска за бременни и в по-дълъг вариант. Младите мацки ще харесат яркорозовия модел с дръзки сребърни надписи, а вечните романтици – блузата с дантела. Овърсайз тениска с флорален принт и асиметрична кройка или тениска в светлорозово ще се съчетае с дънки и клинове.

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв