Рокли с тениска и блузка

Обичате ли разнообразието на модния небосклон? Искате да очаровате околните с модерен тоалет, но не искате да привличате прекалено много внимание към себе си? Дайте шанс на роклите с тениска и блуза, които са адски секси! Роклите с тениски на хоризонтални райета са идеални за носене у дома. Кръглото деколте и късите ръкави просто подхождат на моделите за свободното време!

Любителките на комфорта също ще открият своя път към комбинацията от рокли с тениска и гамаши. Този тоалет е подходящ и за работа! Младите момичета трябва да предпочитат рокли с тениски с щампи, а зрелите жени – рокли с блузи в пастелни цветове. По-дългите рокли с кръгло или V-образно деколте и къси ръкави ще ви придадат младежки вид. Роклите с блузи без ръкави, с дантела, волани, ресни и изящни изрязани части също са нещо естествено. На мода са монохромните модели, тези на райета и точки, както и роклите с тениски със смели щампи.

Плажна рокля в модерна кройка и шарка на райета

Росела Червена плажна рокля, изработена от 100% вискоза, която е много приятна на допир. Роклята тече и ви оставя напълно свободни.

Плажна рокля с шарка в удобна кройка на риза

Леката плажна рокля Garden I с дълъг ръкав е изработена в стил риза с колан на талията. Приятната, плавна материя ще ви предпази от слънцето, вятъра и любопитните погледи.

Цена към момента на прегледа: 56,49 лв

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв