Сиви дамски блузки

Искате ли да следвате ритъма на модните тенденции? Поръчайте най-добрите модели в сив нюанс. Този цвят пасва като ръкавица на всички останали тонове. Използвайте сивия дамски топ с кръстосани и дълги ръкави за работа, но и за среща. Трябва ли да сте елегантни? Предпочетете сив топ с дълъг ръкав, който има черни кантове на подгъва и ръкавите.

Спортно и небрежно? Това са сиви дамски блузи с по-дълга кройка и интересен дизайн на гърба, но и с весели надписи отпред. Те са точното съчетание за дънки, къси панталони и пола. Красива еластична риза в сиво? Това е класика, която трябва да имате! Бременните жени също не пропускат да се възползват от сивия модел с разкроена кройка. Дългата туника с волани в сиво също впечатлява със сребърни украшения. Носете го със сиви гамаши и излезте в обществото!

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв