Спортни тениски за жени

Може би си мислите, че спортните дамски топове са само за летни и активни жени, но много грешите. Младата мацка и зрялата жена ще се чувстват страхотно в спортни топове. Ако не искате да прилагате предизвикателни спортни творения, заложете на топ с падащи презрамки. Този изключително забавен елемент се съчетава добре с дънки, клинове и къси панталони. Не е необходимо да сте облечени само елегантно. Малко небрежен стил не вреди.

Черният спортен топ с дизайнерско качество е идеален за всички активни дейности. Мекотата, гъвкавостта и лекотата са даденост. Всички дамски спортни горнища трябва да попиват добре потта и да не позволяват тя да проникне по кожата ви. Спортните горнища могат да бъдат с различни кройки. Къси и дълги ръкави, кръгли или V-образни деколтета, различни цветови варианти, интересни кръстосвания на гърба и асиметрични кройки не са рядкост. Всичко зависи от вкуса на жената и от интензивността на спортната дейност.

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамско велосипедно трико с модерен принт, изработено от функционален материал

Женско колоездачно трико Rosti W JAPAN с прилепнала кройка и изключителен дизайн. Rosti е изключителна италианска марка, която спонсорира много отбори в световния колоездачен пелотон. Облеклото на Rosti се носи от колоездачите на отборите AG2R Mondiale или Androni Giocattoli

Цена към момента на прегледа: 178 лв