Сребърни дамски топове

Напоследък жените от всички възрасти харесват екстравагантните, но с вкус дрехи. Сребърните дамски горнища отговарят на всички категории. Не се притеснявайте да ги носите на разходка, на среща, в магазина, на вечеря, на работа или на бала! В сребрист топ с дантелена вложка ще очаровате всички присъстващи мъже. Дълбоко кръгло деколте и еластичен дизайн – това са вашите приоритети!

За работа или за разходка използвайте бялата асиметрична риза със сребърна пеперуда. И накрая ще се наслаждавате на свобода и комфорт на всяка крачка от пътя. Заслужава да се споменат и сребристите карирани ризи, които са особено привлекателни за младите момичета. Блестящият сребърен корсет е просто страхотен, с него ще бъдете пленителна. Подхожда добре на официални панталони и дълги поли. Белият топ със сребърна драперия на деколтето е хит. Съвършенството е представено от изцяло сребристия дамски топ с яка с изпъкнала част! Среброто е в крак с тенденциите!

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв