Тениски и блузки с волани

Омръзнали ли са ви обикновените кройки на тениски и блузи? Търсите нов вятър в гардероба си? Напълнете я с тениски и блузи с волани. Този магически ефект е особено полезен на работното място и в обществото. Търсите перфектния тоалет за среща? Заложете на синя част над бюста и една по-широка презрамка, на която не липсва драпиране. Този модел ще ви накара да изглеждате секси и ще изтъни визуално бедрата и талията ви.

Тениската с модерно деколте и оригинален кръстосан ефект е гаранция за удовлетворение. Този модел ще ви хареса в комбинация с кожени панталони и дънки. Със свободната блуза с ¾ ръкави и детайли от волани ще привлечете вниманието на присъстващите мъже. Елегантните блузки с волани изтъняват и придават превъзходен вид на женската фигура. Тениски със странични разкроя покриват нелицеприятните части на тялото в комбинация с дънки и клинове. Бъдете в крак с ритъма на модерното време и облечете тялото си в модерни дрехи!

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Блуза с яка на риза и модерен принт

Прилична блуза с модерен принт ще ви направи щастливи. Удължена кройка, подходяща за всеки тип тяло. Елегантна яка на ризата. 1 джоб на гърдите. Ефирно, ласкаво плетиво. Дълги ръкави с платка с копчета за 3/4 завъртане. Леко заоблен подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв