Тениски и блузки с големи размери

Отказахте ли се от диетата, защото ви е омръзнало да отслабвате? Прав си, трябва да се съсредоточиш върху себе си и да си купиш хубави дрехи. Днес в много електронни магазини можете да закупите тениски и блузи с големи размери на изгодни цени. Те могат да бъдат местни или чуждестранни. Имате ли размер 42 или повече? Гледайте внимателно и бъдете в крак с най-новите модни тенденции. Дори закръглените момичета могат да бъдат адски секси. Тъмно синята дантелена блуза от еластичен материал ще послужи в комбинация с официален панталон за бала.

Удобният топ без презрамки XXXL от чешкия производител ще ви хареса за компания или за празнична вечеря. Тя е с корсетна кройка и е допълнена от красива дантела. Заложете на асиметричните кройки и геометричните форми – това е единственият начин да откриете перфектните oversize ризи и блузи. Моделът с цяла дължина е многопластов и е подходящ за ежедневно носене с дънки, клинове и поли. Спортните ризи с отслабващ ефект са задължителна част от гардероба ви!

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Удължена туника с клин за голям размер

Представете си луксозна удължена туника, която е пригодена за жени с размер плюс. Представете си, че тя я носи върху гамаши, а силуетът, който създава, не е нищо друго освен хипнотизиращ. Такава е красотата и очарованието на този ансамбъл, създаден, за да отпразнува и прегърне женските извивки. Туниката е украсена с оформящ фигурата принт в подгъва – фин десен, който танцува при движението ви. Станете свидетели на перфектното съчетание на кръгло и V-образно деколте – хармонична комбинация, която допринася за изтънчеността.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Удобна дамска тениска oversize на бели и кафяви райета

Включете се в света на непринудената непринуденост и максималния комфорт с нашата дамска oversize тениска на бели и кафяви райета. Това изделие е перфектната комбинация от простота и модни тенденции, идеална за тези, които ценят сдържаната елегантност. белите и кафявите райета създават визуално привлекателен контраст и добавят нотка изтънченост към ежедневната ви визия. Ризата е с ласкаво V-образно деколте и свободни къси ръкави, които осигуряват ефирно и непринудено усещане.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Бяла дантелена плажна рокля с шнур под бюста

Ако искате да изглеждате елегантно и стилно на плажа и в същото време да се чувствате комфортно, насочете вниманието си към бялата плажна туника Amelia I –. Тази невероятно модерна бяла плажна туника е идеална за всеки ден на плажа, тъй като ще ви покрие, като същевременно ще позволи на кожата ви да диша.

Цена към момента на прегледа: 68,99 лв

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв