Тениски и блузки с къс ръкав

Искате хубави дрехи, но не искате да приличате на сива мишка? Забравете за момент приоритетите си и добавете към гардероба си ризи и блузи с къс ръкав. Никоя жена не може да мине без тях. За работа можете да носите черна блуза с къси ръкави в стил риза. Леко вталената кройка придава на фигурата ви ново измерение.

За всекидневна употреба е подходяща дамска тениска с дизайнерско качество, с ребра или спортен модел със смели надписи. Комбинирайте ги с дънки, къси панталони, клинове и поли. Блузите с къс ръкав и дантелени ръкави или елегантните прозрачни тениски с дълбоко деколте са идеални за компания. Напоследък тениските с къс ръкав и 3D ефект са актуални. Жените с пълна фигура не могат да устоят на блуза с тигрова шарка, на която не липсва свободна асиметрична кройка. По-смелите дами ще предпочетат блуза с къси ръкави и хубав разрез на гърба!

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удобна дамска тениска oversize на бели и кафяви райета

Включете се в света на непринудената непринуденост и максималния комфорт с нашата дамска oversize тениска на бели и кафяви райета. Това изделие е перфектната комбинация от простота и модни тенденции, идеална за тези, които ценят сдържаната елегантност. белите и кафявите райета създават визуално привлекателен контраст и добавят нотка изтънченост към ежедневната ви визия. Ризата е с ласкаво V-образно деколте и свободни къси ръкави, които осигуряват ефирно и непринудено усещане.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Тениска със стояща яка и къси ръкави от оребрен материал

Дамската едноцветна тениска от еластичен материал с ребра е стилна, секси и същевременно много удобна за носене през целия ден. Тениската е със стоящо деколте и къси ръкави. Тя завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамска памучна тениска с класическа кройка, оживена с надпис

Тишъртката Trendyol 90’s babe е с класическа кройка, т.е. кръгло деколте и къси ръкави. Завършва с прав подгъв. С червени надписи отпред.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Памучна тениска с къс ръкав, оживена с щампа

Тази дамска памучна тениска с къс ръкав и прегънат подгъв е оживена с щампа отпред. Тя е с кръгло деколте и завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Черна блуза с дантела

Прекрасна дамска блуза Eldar DALIDA.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бежова тениска с къс ръкав и смел печат на Guess

Те са в основата на гардероба на всяка жена. Той е незаменим елемент. Да, това е тениска. И трябва да се отбележи, че все пак трябва да се сдобиете с такъв. Никога не можете да имате достатъчно тениски. Сигурен съм, че всеки може да се съгласи с това. Тук в качествен дизайн с надпис.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамско велосипедно трико с модерен принт, изработено от функционален материал

Женско колоездачно трико Rosti W JAPAN с прилепнала кройка и изключителен дизайн. Rosti е изключителна италианска марка, която спонсорира много отбори в световния колоездачен пелотон. Облеклото на Rosti се носи от колоездачите на отборите AG2R Mondiale или Androni Giocattoli

Цена към момента на прегледа: 178 лв