Тениски и блузки Bonprix

Може би всяка жена обича да се облича, а още повече – да се харесва. Благодарение на блузите и тениските на Bonprix тя може да прави и двете перфектно. Жените от всички поколения ще намерят нещо, което да харесат в този онлайн магазин. Те могат да се насладят на огромен избор от размери от 32 до 58! Блузите и тениските на Bonprix могат да бъдат закупени в много разфасовки и дизайни. Някои жени предпочитат крилати, къси, ½, дълги, 7/8, а други – три четвърти ръкави.

Напоследък блузите с ризи се носят в плътни цветове, с дантела или с карирани и полирани части на ризата. Цветовете просто сияят. Никой гардероб не трябва да е без бяло, розово, черно, бензиново, бежово, сребърно или златно. Блузите и тениските на Bonprix се предлагат на достъпни цени. Подарете си прекрасна дамска мода, която се съчетава с дънки, панталони, клинове и поли. Добре дошли в света на изгодното онлайн пазаруване! Ще се насладите на елегантните модели с панделки, волани, щампи и изрязани части.

Модерна черна плажна рокля с прорези за ръце

Модерната черна плажна рокля с прорези е зашеметяваща част от облеклото, която със сигурност ще привлече погледите. Роклята е в съблазнителен черен цвят с красив флорален десен, който добавя нотка елегантност и изтънченост. Дължината на роклята е до коляното, така че тя е идеална за плажа или за небрежен ден навън. Късите ръкави с прорези за ръцете са проектирани така, че да осигурят на притежателката си максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Стилна туника на една кука с шарка и удължена дължина

Дамската туника на една кука в модерен раиран десен със странични разрези е изработена от удобен материал. Туниката е с V-образно деколте и дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерна плажна рокля с принт от устойчив материал

Не разполагате с подходяща рокля за празника? Липсва ли ви практичен модел в гардероба, който да носите повече от един сезон? Чувствате ли се некомфортно само по бански, когато излизате от водата? Искате удобна и атрактивна дреха за горещите дни?

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв