Топли и функционални топове за жени

Предпочитате ли удобни дамски дрехи? Тогава топлите и функционални горнища ще ви допаднат от пръв поглед! Топлите модели не са непременно само удобни и практични. През по-студените дни на годината веднага ще харесате топъл топ с ролка или яка и открити рамене. По-дългият и по-топъл модел ще ви стопли и същевременно ще ви накара да се почувствате като истинска дама. Носете тези модели за свободното време, за работа и за компания.

Функционалните горнища са за активни жени. Те имат много предимства и удобства. Може би всяко момиче знае много добре, че се поти, когато спортува. Във функционалните горнища потта се абсорбира и отвежда далеч от кожата. В традиционните тениски се потите и ви е студено. От него просто ви става студено. Това не може да ви се случи в един функционален топ. Ако смятате, че функционалните горнища за жени са само практични, сте на грешен път. Те дори могат да имат отслабващ ефект! Във всеки случай разчитайте на многобройни варианти на кройки, цветове и дизайн!

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв