Топове за голям бюст

Вярно е, че мъжете обичат женските гърди, но дамите понякога имат много проблеми с тях. Като цяло. Те не знаят какво да облекат. Ако не знаете какво да облечете, ето няколко съвета. Ключът към всичко е качественият сутиен, само така ще се чувствате страхотно във всеки топ. Чудесен съвет е топ за големи гърди с широки презрамки и леко набраздяване в областта на деколтето.

Ако ще излизате, изберете дълбоко деколте, но обикновено избирате V-образно деколте. Дамите с по-големи гърди трябва да избягват деколтетата тип “лодка”! Топовете с деколте във воден стил също играят основна роля, защото карат бюста на жената да се чувства като риба във вода. Горнището с къс ръкав и V-образно деколте, в по-дълга версия, приляга като ръкавица към клинове и панталони. Друг съвет е горнище с широки ръкави тип “батискаф”. Дамите с по-големи гърди обичат да наслагват материали, така че не забравяйте блейзъра и плетената жилетка.

Удължена туника с клин за голям размер

Представете си луксозна удължена туника, която е пригодена за жени с размер плюс. Представете си, че тя я носи върху гамаши, а силуетът, който създава, не е нищо друго освен хипнотизиращ. Такава е красотата и очарованието на този ансамбъл, създаден, за да отпразнува и прегърне женските извивки. Туниката е украсена с оформящ фигурата принт в подгъва – фин десен, който танцува при движението ви. Станете свидетели на перфектното съчетание на кръгло и V-образно деколте – хармонична комбинация, която допринася за изтънчеността.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте

Тази дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте е зашеметяваща дреха, която е идеална за слънчевите дни. Изработена от прекрасна мрежа и лесен за поддържане материал, тази туника е проектирана така, че да бъде възможно най-стилна и същевременно практична. Оформящата фигурата дължина гарантира, че тя изглежда чудесно на жени с всякакви размери, което я прави отличен избор за жени с плюс размер.

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Лека бяла блуза с дантела

Леката бяла дантелена блуза с прилепнала кройка с къси ръкави и V-образно деколте от вискозна смес е перфектният аксесоар за всяка модерна жена. Тя е удобна, стилна и на достъпна цена. Кремавобялата блуза е изработена от лека и дишаща материя от вискозна смес, която е удобна за носене. Дантеленото деколте придава нотка женственост на блузата, а прилепналите къси ръкави не се повдигат и не се навиват.

Цена към момента на прегледа: 8,99 лв

Модерна черна плажна рокля с прорези за ръце

Модерната черна плажна рокля с прорези е зашеметяваща част от облеклото, която със сигурност ще привлече погледите. Роклята е в съблазнителен черен цвят с красив флорален десен, който добавя нотка елегантност и изтънченост. Дължината на роклята е до коляното, така че тя е идеална за плажа или за небрежен ден навън. Късите ръкави с прорези за ръцете са проектирани така, че да осигурят на притежателката си максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Евтина бяла риза големи размер с дълги ръкави

Откриването на ласкава бяла риза може да бъде предизвикателство за всеки, но за дамите с фигура плюс или плюс размер може да бъде особено трудно. За щастие има варианти, които отговарят на нашите нужди. Вземете например тази евтина бяла риза. Тя е създадена специално за жени, които се нуждаят от малко повече пространство, за да се движат удобно. А с дългите си ръкави и закопчаването с копчета тя е идеална за всеки повод, когато трябва да изглеждате елегантно и поддържано.

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамски топ в бяло със секси кройка, изработен от ефирен материал

Пресмятате ли непреходните елементи? Обичате ли изгодни покупки, които радват двойно и вас, и портфейла ви? Харесвате ли практични, но секси модели, които могат да се използват за много поводи и никога не омръзват? Тогава не можете да пропуснете този топ в гардероба си. Наистина е ТОП!

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв