Топове за младите

Ясно е, че тийнейджърките и по-младите момичета имат съвсем различни вкусове от зрелите жени. Макар че и от двете страни има изключения, правилото не е потвърдено. Горнищата за младите са ярки, секси и съблазнителни. Не ги възприемайте само като плътно прилепнали, те доминират и при плавни и по-дълги модели. Младите мацки ще бъдат очаровани от модерния топ бандерола в бяло и черно.

За дискотеката ще им трябва горнище за малките с набрани странични шевове и без презрамки. Този червен модел обгръща фигурата без най-малкия проблем. Добавете черна кожена или дънкова пола! За всекидневно носене момичетата ще харесат раирания топ с декоративни копчета на ръкавите и връзка над пъпа; това важи и за топа в оранжево с кръгло деколте и дантелена вложка на деколтето. Много популярни са моделите ризи без ръкави, модните елементи с едно рамо и топовете за млади хора със смели щампи.

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бяла дамска риза с дълги ръкави

Бялата дамска риза с дълъг ръкав е важна част от всеки модерен гардероб. Тя е елегантна, стилна и универсална, което я прави идеален избор за различни поводи и сезони. Тази вечна дреха може да бъде обличана нагоре или надолу в зависимост от събитието или настроението ви. Съчетайте я с дънки с висока талия за небрежен ден или с елегантна пола за вечер в града. Дългите ръкави добавят елемент на изтънченост, което я прави подходяща за по-професионална обстановка.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Лятна дънкова горна част с презрамки за спагети

Дами и господа, заповядайте и вижте най-новата и най-голяма лятна модна сензация: летният дънков топ с презрамки! Да, чухте правилно. Взехме класическия и вечен деним, разрязахме го наполовина и добавихме най-фините презрамки, за да създадем този къс топ шедьовър. В светлосин нюанс, който напомня на красиво лятно небе, този дамски топ е идеален за онези знойни дни, когато искате да изглеждате секси.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Евтин черен дамски потник с дантела

Приемете съблазнителното очарование на евтиния черен дамски потник, който е сарториална симфония от блясък и елегантност. Той е ода за съвременната жена, тържество на нейната сила и чувственост. Необвързан от никакви ограничения, той носи плътно прилепнал дизайн, обгръщайки формите ви в интимна прегръдка и подчертавайки силуета ви с лекота.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Жълта плетена плажна рокля на бански

Дамската плетена плажна рокля на Trendyol е идеалният начин да се забавлявате на плажа това лято. Тази евтина плажна рокля в златистожълт нюанс със сигурност ще привлече вниманието ви. Тънките презрамки и дългата кройка на роклята ѝ придават изтънчен, но секси вид. Отвореният гръб с връзки придава на роклята закачливост.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Черна плажна рокля туника за бански

Перфектната плажна туника, която да допълни визията ви по бански? Да, тази черна рокля туника. Със свободна плавна кройка и полупрозрачна материя, тази туника е едновременно удобна и стилна. Дълбокото V-образно деколте и късите ръкави кимоно придават елегантност, а забележителната украса около деколтето привлича погледите с блестящи апликации. Туниката е с идеална дължина 94 см и достига малко над коляното в размер 36/38.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Тениска със стояща яка и къси ръкави от оребрен материал

Дамската едноцветна тениска от еластичен материал с ребра е стилна, секси и същевременно много удобна за носене през целия ден. Тениската е със стоящо деколте и къси ръкави. Тя завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Бежов летен потник, украсен с дантела

Лека лятна дамска блуза Gate с дантелена къдричка.

Цена към момента на прегледа: 5,20 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска блуза с ефектно драпиране и шнур

K133 – Блузата Katrus скрива недостатъците на фигурата. Блуза в цвета на нощното небе без звезди. Рюшовете придават съблазнителен женствен вид и прикриват недостатъците в областта на корема. Който се чувства добре, изглежда добре. Този цвят е лесен за комбиниране с чисто женски цветове, подходящ за поли и панталони.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

1 2