Топове за тънки презрамки

Модният рай, а понякога дори и адът, не може без топове с тънки презрамки. Не всички дами предпочитат дебели презрамки, които са предназначени основно за прикриване на обемист сутиен. Топовете с тънки презрамки са по-склонни да се използват през лятото, както в случая с бялата дреха с дантелени детайли отстрани, която очарова с кръглото си деколте и по-свободната си кройка.

Момичетата в тийнейджърска възраст ще се насочат към горнището с тънки презрамки с дължина над пъпа, което е изработено от еластичен материал. За ежедневна употреба са подходящи модели с по-дълга кройка или, от друга страна, къси топове с тънки каишки, които са подходящи за дънки, клинове, поли и къси панталони. Небрежната тениска с принт ще очарова всички поколения, а цялостният топ е гаранция за добър вкус. Елегантни топове с тънки презрамки, дантелени вложки в деколтето, волани, ресни и изрязани части заслужават вниманието ви. През по-студените дни на годината можете да допълните тоалета със сако, лека жилетка или болеро.

Лятна дънкова горна част с презрамки за спагети

Дами и господа, заповядайте и вижте най-новата и най-голяма лятна модна сензация: летният дънков топ с презрамки! Да, чухте правилно. Взехме класическия и вечен деним, разрязахме го наполовина и добавихме най-фините презрамки, за да създадем този къс топ шедьовър. В светлосин нюанс, който напомня на красиво лятно небе, този дамски топ е идеален за онези знойни дни, когато искате да изглеждате секси.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв