Топове над пъпа

За жените с апетитни фигури и младите мацки са предназначени секси дамски дрехи. Ако искате да направите впечатление през всеки месец от годината, носете горнища над пъпа. Може би си мислите, че те са подходящи само за горещите летни дни, но грешите. Представете си как ще блеснете в дискотеката в модерен черен къс пуловер над пъпа, на който не липсват изключително дълги ръкави и прекрасна прозрачна дантела на деколтето! Съчетайте я с дънки, пола или кожени панталони!

За горещите ваканционни дни топът тип “бандероли” прилепва по бюста и очарова с раирания си дизайн. За дейности през свободното време небрежният черен модел с бели надписи и връзки пасва като ръкавица. Съчетайте я с изключително къси шорти и ще изглеждате като богиня. За партито е идеален топът над корема от бял сатен. Жените с кръв и мляко също не трябва да се отчайват, благодарение на горнището с вратовръзка с елегантен екзотичен принт.

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв