Топове с волани

Търсите ли модерна дреха, която да използвате не само през студените дни на годината, но и през лятото? Обърнете внимание на горнищата с волани. Ако смятате, че са подходящи само за студено време, грешите. Ще ги харесате и през лятото. Памучните модели с дантела и открити гърбове са идеални за дискотека или парти с приятели. Горнищата с ролетка могат да се съчетават с къси панталони и поли.

Най-много ще харесате горнищата с ролка през зимата, защото ви топлят. В гардероба си ще имате елемент, който да носите на работа. Съчетава се с панталони, клинове и дънки. Горнището на пуловера с ролка, на което не липсват дълги ръкави, е идеално за най-студените дни от годината. Моделът без ръкави е обичан от младите момичета, а класическата рокличка с къси ръкави – от по-възрастните поколения. Горнищата с ролетка могат да се допълват с дантели, волани, изрязани части и богати украшения. Те крият изтънченост и отговарят на темпото на света на модата.

Дамска ролетка в приглушено зелено с прорези отстрани

Възелът на ролетка. Вечен моден елемент за момичета и жени от всички възрасти и типове тяло. От своя страна, това е много ласкателен вариант за дамите, които искат ефективно да скрият признаците на стареене. Ролката подхожда на всеки. Предимството е, че можете да я носите не само през зимния сезон.

Цена към момента на прегледа: 22 лв