Топове с деколтета тип лодка

Обичате ли мекия, елегантен и съблазнителен стил на обличане? Предпочитайте топове с деколте тип лодка, които ще ви харесат от пръв поглед. Както стройната мадама, така и жената с кръв и мляко ще изглеждат страхотно в удължената дамска туника с дълги ръкави тип “батискаф”. Клинчетата са перфектното съчетание! Пълните жени и младите момичета ще оценят синия асиметричен топ, удължен в туника, разбира се, на една по-широка презрамка. Този елемент е идеален за светско събитие.

Тъмносиньото изделие с деколте тип “лодка” и дълги ръкави не може да бъде пропуснато в гардероба заради универсалната му употреба. Деколтето тип “лодка” не е достояние на по-пълните жени с по-голям бюст, а подхожда на стройни дами с по-малки гърди. Не може да се отрече женствеността и вкусът. Във всеки случай има топове с деколте с волани, дантела и изрязани части. За ежедневното носене е подходящ модел на райета или точки!

Евтин черен дамски потник с дантела

Приемете съблазнителното очарование на евтиния черен дамски потник, който е сарториална симфония от блясък и елегантност. Той е ода за съвременната жена, тържество на нейната сила и чувственост. Необвързан от никакви ограничения, той носи плътно прилепнал дизайн, обгръщайки формите ви в интимна прегръдка и подчертавайки силуета ви с лекота.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв