Топове с едно рамо

Мислиш, че се обличаш като сива мишка? Искате ли да разнообразите гардероба си със секси модели? Заложете на топове с едно рамо. Ще очароваш всеки мъж в тях, а дамите ще ти завиждат сляпо. Горнища с едно рамо могат да си позволят тънки момичета и жени с кръв и мляко. Просто изберете подходящата кройка. Само си представете как ще очаровате в бяла блуза с волани на едното рамо! В този случай не е необходимо да се излагате, но все пак ще привлечете вниманието към себе си.

За дискотеката асиметричният топ с едно рамо в черно е идеален за кожени клинове, панталони и дънки. За компания можете да носите елегантен син топ с едно рамо, който има волани от другата страна. В това парче ще бъдете богиня и ще превземете дансинга. Топовете с едно рамо не са лишени от блясък, сок и екстравагантност, както и всяка жена.

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв