Черна блузка с дантела

В гардероба на едно младо момиче, а със сигурност и на една зряла жена, не трябва да липсва черна блуза с дантела. Никога не се знае какво може да се случи в живота, затова използвайте черна блуза с дантела в траурни случаи. Въпреки че черното се свързва със скръбта, то е и изключително модерно и се съчетава като ръкавица с всички нюанси. Дантелените вложки са много популярни през последните години, поради което дамите ги търсят в стила си.

Черната блуза с дантела може да се носи на работа, на среща и на социални събития. Моделите от памучен ластик са подходящи за работа и за по-ежедневно носене. Сатенените елементи и блузите от вискоза ще заблестят на бала и на партито. Жените могат да закупят елегантни и изискани продукти с къс, къс, крилат, дълъг и 7/8 ръкав. Искате ли наистина да блеснете? Заложете на уникални блузи с дантела на гърба или леко прозрачни модели. Черната блуза с дантела е основен елемент в света на модата и ще остане такъв!

Евтин черен дамски потник с дантела

Приемете съблазнителното очарование на евтиния черен дамски потник, който е сарториална симфония от блясък и елегантност. Той е ода за съвременната жена, тържество на нейната сила и чувственост. Необвързан от никакви ограничения, той носи плътно прилепнал дизайн, обгръщайки формите ви в интимна прегръдка и подчертавайки силуета ви с лекота.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Черна блуза с дантела

Прекрасна дамска блуза Eldar DALIDA.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв